stiri

T-Mobile ar putea anunta tableta Dell Streak de 7” la CES 2011

Zvonurile sunt alimentate de o serie de evenimente vechi și noi: publicarea în septembrie de către The Wall Street Journal a planurile Dell privind lansarea tabletei cu ecran de 7 inci, detaliile unei reclame recente pregătite de Dell și agitația mediatică a lui T-Mobile în legătură cu viitoarele tablete HSPA+.

T-Mobile ar putea prezenta noua tabletă Dell pe 6 ianuarie la CES 2011, când operatorul a programat o conferință de presă  pe tema viitoarelor telefoane Android și tablete 4G. Dell Streak 7 ar putea face obiectul acestei prezentări. Spre deosebire de tableta Motorola care va fi înzestrată cu Honeycomb conform teasingului oficial, Streak 7 va dispune de Android 2.2 cu interfața customizată Dell. Streak 7 va beneficia de procesorul Tegra 2, ecranul cu touch Gorilla Glass cu diagonală de 7 inci, navigație GPS, aplicație e-Reader (Blio), camere față-spate și suport pentru rețeaua HSPA+ a lui T-Mobile.

Sursa: cellphonesignal.com via androidandme.com.

To Top

Citește articolul precedent:
Sărbători fericite alături de cei dragi!

Echipa AndroidLIVE îți  dorește să petreci un Crăciun Fericit alături de cei dragi, cu liniște, sănătate și multe bucurii! Te...

Închide