stiri

Galaxy S4 sau S4 Active?

Samsung Galaxy S4 Active

Samsung construiește o întreagă gamă de telefoane în jurul modelelor „vedetă” pe care le promovează agresiv la nivel global. Galaxy S4 este cel mai puternic telefon din lume și unul dintre cele mai dorite modele, performanțele hardware ale acestuia depășind posibilitățile concurenței.

Dacă Galaxy S4 va veni în două variante, cu procesor quad-core și Exynos octa-core, celelalte modele ce poartă parțial acest nume sunt ceva mai slabe. Samsung Galaxy S4 Active este un telefon ce pare a fi rudă destul de apropiată cu primul S4 însă la nivel hardware lucrurile sunt diferite.

În cazul vechiului Galaxy S3, versiunea S3 mini făcea parte dintr-un totul alt segment, denumirea similară fiind suficientă pentru a confinge utilizatorii atehnici pentru a plăti un preț mai mare. În momentul de față, Samsung lansează alte telefoane sub numele Galaxy S4, fiecare dintre acestea fiind mai slab decât modelul de top. S4 Active sau S4 mini sunt doar două dintre acestea.

Samsung Galaxy S4 Active nu este un Galaxy S4 iar denumirea confuză a fost creată tocmai pentru a vinde mai bine un telefon complet diferit, cu un hardware ceva mai slab. Diferențele între cele două telefoane pot fi văzute în clipul de mai jos.

Samsung Galaxy S4 Active vs Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 Active rămâne totuși în segmentul high-end, protecția suplimentară împotriva prafului și a apei (standard IP67 vezi wiki) fiind bine-venită pentru persoanele care călătoresc în natură. Totuși, utilizatorii trebuie să se informeze bine înainte de a alege un telefon altfel există posibilitatea de a plăti un preț mare pe un produs care să nu-i satisfacă în totalitate.

Samsung GALAXY S4

Samsung GALAXY S4

Samsung Galaxy S4 Active

Samsung Galaxy S4 Active

To Top

Citește articolul precedent:
Modern Combat 5
Primul trailer pentru Modern Combat 5

Primul trailer pentru Modern Combat 5 a fost postat pe Youtube cu puțin timp de deschiderea conferinței E3. Cel mai...

Închide