telefoane

Samsung Galaxy S III mini review

Samsung Galaxy S III Mini


Prima dată când am auzit de Samsung Galaxy S III mini (GT-I8190) m-am gândit la o versiune de S3 cu un ecran mai mic și dimensiuni decente. Nici vorbă de așa ceva. Galaxy S III mini este doar un telefon mainstream cu un nume ales parcă să inducă publicul în eroare.

Exceptând denumirea înșelătoare, Samsung Galaxy S III mini se prezintă ca un telefon cu performanțe decente mai ales dacă am trece cu vederea prețul măricel, raportat la specificațiile telefonului. Spre exemplu, vechiul Galaxy S II, vândut astăzi la un preț ușor mai ridicat, este mai puternic decât noul S III mini, fapt rar întâlnit în nomenclatura telefoanelor mobile.

Samsung Galaxy S III Mini

Samsung Galaxy S III Mini

Samsung Galaxy S III mini este un telefon cu performanțe medii raportat la piața de astăzi. Mobilul se prezintă într-o carcasă din plastic fin, puternic rotunjită la colțuri, ce necesită o husă de protecție, mai ales dacă doriți să-l păstrați în condiții bune pentru mai mult timp. Design-ul exterior este influențat puternic de mai marele S III, același lucru putem spune și despre interfața grafică așezată peste sistemul de operare Android.

Samsung Galaxy S III Mini

Samsung Galaxy S III Mini

Carcasa este realizată în totalitate din plastic, fără părți metalice care să ecraneze comunicațiile radio. Partea frontală este dominată de ecranul de 4 inci iar în partea superioară este prezentă discret camera video frontală, doi senzori și difuzorul pentru comunicații telefonice.

Samsung Galaxy S III Mini

Samsung Galaxy S III Mini

La bază, Galaxy S III mini are un buton fizic în stilul iPhone și două butoane capacitive ce pot fi observate doar atunci cînd este aprinsă lumina de fundal.

Samsung Galaxy S III Mini

Samsung Galaxy S III Mini

Capacul spate ce acoperă acumulatorul poate fi detașat destul de simplu, sub el utilizatorul putând să găsească acumulatorul, SIM-ul și slotul pentru card microSD.

Hands On Samsung Galaxy S III mini

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top