telefoane

Samsung Galaxy S III mini review

Samsung Galaxy S III Mini

Telefonul

Telefoanele actuale și serviciile operatorilor de telefonie mobilă au evoluat foarte mult astfel încât au fost înlăturate problemele de calitate a sunetului. În timpul convorbirilor sunetul este curat, fără distorsiuni și fără niciun fel de bruiaj. Volumul este destul de ridicat, difuzorul având capacitatea de a reda sunetul tare și clar, acest lucru fiind benefic persoanelor care au probleme cu auzul.

Vechile telefoane Samsung, și aici includem și pe cele care rulează sistemul de operare Bada, aveau mari probleme atunci când venea vorba de accesibilitatea funcțiilor principale. Butoanele erau aranjate total anapoda, în stil asiatic, iar funcțiile greu accesibile. Galaxy S III mini poate fi folosit cu o singură mână, ecranul de 4 inci fiind alegerea perfectă din punct de vedere al raportului suprafață tactilă/ dimensiuni.

Samsung Galaxy S III Mini

Samsung Galaxy S III Mini

Noua interfață Samsung este mult mai bine gândită. Zonele sunt bine concepute, butoanele au suprafețe mari pentru a fi ușor de activat iar utilizatorul poate alege între tab-urile cu tastatura, jurnalul de apeluri, numerele favorite și agendă. Mai mult, există un întreg sistem de gestică care activează instant acțiunile de bază. Spre exemplu, glisarea degetului spre dreapta asupra unui nume sau număr duce la apelarea imediată a acestuia, glisarea spre stânga ne trimite în zona de scriere a mesajelor.

Samsung Galaxy S III mini telefon

Samsung Galaxy S III mini telefon

Nu același lucru se poate spune și de zona de scriere a mesajelor. În ciuda ecranului de 4 inci care ar trebui să ofere suficient spațiu, tastele virtuale sunt mici și pun probleme la introducerea textului sau la scrierea unui mesaj, mai ales dacă aveți degetele ceva mai mari.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top