telefoane

Samsung Galaxy S III mini review

Samsung Galaxy S III Mini

Software și aplicații


Samsung Galaxy S III mini rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean ce are instalată interfața TouchWiz. Elementele grafice și modul de interacțiune cu utilizatorul al interfeței TouchWiz păstrează filosofia „designed for humans” lansată de Samsung odată cu Galaxy S III.

Samsung Galaxy S III mini

Google Maps pe Samsung Galaxy S III mini

Utilizatorul poate găsi serviciile Google precum Maps sau Gmail dar și aplicații Samsung cum ar fi S Voice. Aplicația S Voice poate recunoaște cuvinte și propoziții din mai multe limbi de circulație internațională cum ar fi: engleză, franceză, spaniolă, coreeană, italiană și germană.

Samsung Galaxy S III mini

Mod simplu pe Samsung Galaxy S III mini

Cuvintele din limba română nu sunt recunoscute iar dacă nu sunteți un bun vorbitor de limbă engleză acestă aplicație este inutilă pentru dumneavoastră. Pe telefon există, de asemenea, și aplicații pentru rețelele sociale Facebook sau Twitter cu ajutorul căruia puteți să postați fotografii și comentarii pe contul propriu.

Samsung Galaxy S III mini

Versiune Samsung Galaxy S III mini

Ca orice altă companie de mari dimensiuni, Samsung cochetează și cu ideea serviciilor software. Pe noul Galaxy S III Mini, utilizatorii vor găsi o aplicație care le va permite descărcarea de software din portalul Samsung Game Hub. Jocurile pentru Android disponibile direct din Samsung Game Hub sunt destul de variate, multe dintre ele fiind creația marilor studiouri de jocuri.

Samsung Galaxy S III Mini

Samsung Galaxy S III Mini

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top