telefoane

Samsung Galaxy S III mini review

Samsung Galaxy S III Mini

Camerele video

Camera montată pe Samsung Galaxy S III mini nu este una dintre cele mai bune din lume. Cei 5 megapixeli cu diafragmă f/2.6 și distanță focală de 3.54mm se descurcă acceptabil chiar și în zilele mohorâte cum sunt cele de iarnă târzie.

În momentul în care cantitatea de lumină este redusă, limitele camerei încep să se vadă. Se poate observa o oarecare granulație a fotografiei în ciuda faptului că nuanțele par destul de solide.

Samsung Galaxy S III Mini

Samsung Galaxy S III Mini

Utilizatorul are la îndemână o mulțime de instrumente pentru a-și îmbunătăți fotografiile însă eficiența acestora este limitată. Modurile Panorama, Burst și HDR pot fi folosite cu succes în zilele însorite, tap-to-focus și face detection ajută la o mai bună focalizare atunci când sistemul automat se fixează pe un alt punct iar funcția geotagging adaugă coordonatele geografice ale fotografiei. Aceste funcții se pot utiliza întocmai ca la Galaxy S III, interfața grafică fiind similară.

Samsung Galaxy S III Mini

Samsung Galaxy S III Mini

camera-video

Camera frontală este destul de modestă, singurul ei rol fiind de a facilita apelurile video. Cu toate acestea Samsung ar fi putut să aleagă o cameră frontală mai performantă mai ales dacă posesorul poartă o video convorbire cu o persoană care folosește un televizor din seria SMART. Rezoluția VGA este total depășită într-o lume dominată de internet 4G, routere wireless gigabit și ecrane FullHD.

Poze realizate in-door cu Galaxy S3 Mini

Camera principală poate înregistra clipuri cu rezoluție 720p la 30 de cadre pe secundă (cu un bitrate de 12 Mbps și sunet 128 Kbps). Stocarea filmelor se poate face pe cardul microSD (opțional) pentru a nu încărca cei 8GB de memorie internă.

Clip realizat cu Samsung Galaxy S III mini – varianta neprelucrată

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top