stiri

Galaxy Tab la Cosmote

Cosmote aduce în oferta sa noul Samsung Galaxy Tab. Echipamentul se va găsi în magazinele COSMOTE şi Germanos la preţul de 2.799 de lei (TVA inclus), fără conectare. Pentru cei care doresc să încheie un abonament Connect Ultra+, pe doi ani, prețul pornește de la 1.322 de lei (TVA inclus).

Samsung Galaxy Tab este construit în jurul unui ecran sensibil la atingere cu diagonala de 17.5 cm (7 inci) și rezoluția 1024×600 pixeli. Memoria internă de 16GB poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD de până la 32GB. Cele două camere video permit efectuarea de înregistrări dar și efectuarea de apeluri video. Echipamentul cântărește numai 385 de grame, fapt care-l face pretabil pentru a fi luat în orice deplasare.

Galaxy Tab rulează sistemul de operare Android 2.2 (Froyo) și are mari șanse să treacă la Honeycomb în momentul în care acesta va fi disponibil pe piață. Tableta accesează internetul prin intermediul rețelei 3G HSDPA (7.2 Mbps) sau în prezența unui router wireless prin Wi-Fi.

Samsung Galaxy Tab este disponibil pe piața din România și prin intermediul Orange și Vodafone. Dacă optați să-l cumpărați de la Vodafone, fără să încheiați un abonament, va trebui să plătiți 729 euro. Orange afișează prețuri ce pornesc de la 299 euro, însă sunt valabile numai dacă optați pentru un abonament de 35 euro, timp de 2 ani (1139 de euro platiți în 2 ani).

Magazinele virtuale vând produsul cu prețuri cuprinse între 2.500 și 2.700 lei. Așadar puteți face cel puțin 300 de lei economie, în timp de criză, evitând să cumpărați de la firmele de telefonie mobilă.

To Top

Citește articolul precedent:
Asus Eee Pad Transformer
ASUS re-confirmă Android 3.0 Honeycomb pe tabletele Slider, Transformer si Memo

ASUS ne reconfirmă că cele trei tablete anunțate la CES 2011 – Slider, Transformer și Memo - vor avea la...

Închide