stiri

GOCLEVER INSIGNIA 5X oferă două baterii la alegere

GOCLEVER INSIGNIA 5X

Chinezii devin tot mai inventivi și tot mai flexibili. GOCLEVER, importator de tehnologie mobilă, aduce din China noul model INSIGNIA 5X.

Telefonul rulează sistemul de operare Android 4.2 și este echipat cu un display IPS 1080p cu diagonala de 5 inci și două modele de baterii, o variantă subțire, de 2000 mAh și una cu o autonomie mai ridicată, de 4000 mAh. Telefonul este construit pe baza unui chipset cu patru nuclee Cortex A9, are grafică GPU SGX544, 1 GB RAM, 4 GB memorie flash și două camere foto. De asemenea, modelul are conectivitate Wi-Fi, Bluetooth, GPS, radio FM și funcția de hotspot mobil.

GOCLEVER INSIGNIA 5X

GOCLEVER INSIGNIA 5X

Pachetul GOCLEVER include, pe lângă telefon și cele două baterii, un cablu USB, un încărcător și o pereche de căști. Aspectul telefonului mobil poate fi personalizat prin achiziționarea diferitelor carcase colorate, comercializate separat și disponibile în trei variante de culori: auriu, rosu închis și violet.

În România, primele smartphone-uri GOCLEVER INSIGNIA 5X vor fi disponibile doar în varianta neagră, începând cu data de 6 decembrie 2013. Prețul estimat pentru GOCLEVER INSIGNIA 5X este de 1000 lei.

GOCLEVER INSIGNIA 5X

To Top

Citește articolul precedent:
LG G Flex
LG a început distribuția modelului G Flex

LG Electronics a anunțat că a început distribuția globală a modelului G Flex, primul telefon curbat al companiei coreene. G...

Închide