stiri

LG a început distribuția modelului G Flex

LG G Flex

LG Electronics a anunțat că a început distribuția globală a modelului G Flex, primul telefon curbat al companiei coreene. G Flex se deosebește de celelalte modele Android prin forma sa curbată și prin materiale cu proprietăți de autoregenerare.

Ecranul P-OLED (Plastic OLED) de 6 inci este o noutate în domeniul, acesta fiind flexibil ad litteram. Carcasa telefonului este construită din materiale cu proprități de autoregenerare. Zgârieturile minore se estompează într-un timp scurt iar telefonul își păstrează un aspect îngrijit pentru o perioadă mai lungă de timp. G Flex beneficiază de una dintre cele mai puternice baterii din lumea mobile, acumulatorul având 3500mAh.

LG G Flex

LG G Flex

Structura hardware este asemănătoare cu cea a modelului LG G2. Inima telefonului este reprezentată de un chipset Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 cu patru nuclee Krait 400 la 2.26 GHz. Sistemul de operare Android 4.2.2 (Jelly Bean) oferă utilizatorului mediu perfect pentru instalarea unor mulțime de aplicații.

LG G Flex va fi disponibil pentru început pe principale piețe asiatice (Singapore, Hong Kong) urmând ca mai târziu aceasta să intre și pe piețele europene.

Prezentare video LG G Flex

To Top

Citește articolul precedent:
Nokia X5
Nokia poartă un război al patentelor cu HTC

Nokia trece printr-o perioadă dificilă, sistemul de operare Windows Mobile fiind principalul vinovat care a tras în jos compania finlandeză....

Închide