stiri

GOCLEVER oferă tabletele ORION 70 şi ORION 101

GOCLEVER ORION70

Mulți dintre utilizatorii români au optat pentru tabletele entry-level disponibile la prețuri foarte mici. În această zonă de preț alegerea unei tablete este o loterie, șansa de a cumpăra un produs inutilizabil fiind extrem de mare. Dacă pentru modelele provenite de la firme mari precum ASUS, Samsung, LG sau Sony nu se pune problema performanțelor sau a calității, tabletele chinezești furnizate de tot felul de firme, mai mult sau mai puțin seriose, pot aduce cu sine o mulțime de probleme.

GOCLEVER va importa în România două tablete noi cu procesoare Allwinner. Primul model se numește GOCLEVER ORION 101, are diagonala de 10.1 inci și o rezoluție de 1280×800 pixeli. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.1 iar un update este disponibil imediat prin Over The Air (OTA). Procesorul Allwinner A31s include patru nuclee Cortex A7 la 1GHz iar acceleratorul grafic se bucură de opt nuclee PowerVR SGX544MP2. O surpriză plăcută o reprezintă cei 2GB de memorie DDR3. Dispozitivul cântăreste doar 600 g (876 g cu tastatură) și este echipat cu o baterie de 6200mAH ( autonomie până la 6 ore), două camere (una frontală de 0,3 MP şi o cameră principală de 2 MP), port mircoUSB OTG, port miniHDMI, un difuzor, un microfon şi o ieşire audio de 3,5 mm.

A doua tabletă este mult mai ieftină decât prima. ORION 70 este destinată utilizatorilor nepretențioși, oferind un minim de performanță. Dispozitivul se bazează pe un procesor cu patru nuclee Allwinner A31s de 1GHz (Cortex A7), un GPU cu opt nuclee PowerVR SGX544MP2 şi 1 GB de memorie DDR3. Ecranul de 7 inch cu o rezoluţie de 1024×600 pixeli nu se remarcă prin calitatea imaginii și nici prin claritatea acestei.

ORION 70 rulează Android 4.2 iar update-urile viitoare vor putea fi descărcate prin serviciul OTA oferit de GOCLEVER. ORION 70 dispune şi de o camera frontală care permite desfăşurarea de videoconferinţe pe Skype şi de opţiuni diverse de conectare: microUSB OTG, miniHDMI şi ieşire audio de 3.5mm.
Cele două tablete sunt disponibile pe piața locală la prețul de 399 lei, respectiv 899 lei.

GOCLEVER ORION70

GOCLEVER ORION70

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS MeMo Pad FHD 10 LTE
MeMO Pad FHD 10 LTE completează segmentul tabletelor high-end de la ASUS

ASUS a prezentat versiunea cu LTE a tabletei MeMO Pad FHD 10, un model ce va fi comercializat pe piața...

Închide