stiri

Google a prezentat Honeycomb

Google a prezentat ieri 2 februarie în cadrul unui eveniment special organizat în campusul său din Mountain View, California noul sistem de operare Android 3.0 Honeycomb.

Principalele modificări aduce de Google constau într-o interfață grafică optimizată pentru rezoluții mari, caracteristică tabletelor, dar și implementarea unei noi tastaturi virtuale cu un mod mai simplu și rapid de a selecta textul. Honeycomb permite în premieră conectarea unor dispozitive de stocare pe USB și recunoașterea automată a acestora. Fișierele pe care le transportăm pe stick-ul USB vor fi transferate pe tabletă cu ușurință fără a mai apela la alte artificii. Noul sistem de operare accelerează hardware atât elementele grafice 2D cât și pe cele 3D.

Hugo Barra a prezentat publicului din sală o tabletă Motorola Xoom cu Android 3.0 ce putea derula 3 liste simultan fără a se bloca, interfața grafică rămânând complexă și fluidă în același timp.

Pe lângă sistemul de operare a mai fost prezentată și o interfață web pentru Android Market. Utilizatorii pot naviga mai ușor printre aplicații și le pot descărca pe telefonul mobil ce a fost asociat contului.

To Top

Citește articolul precedent:
android honeycomb
Android nu a ajuns la stupul cu miere

Android se face vinovat de numai 0.49% din traficul generat de accesarea paginilor web la nivel global, conform netmarketshare.com. Cea...

Închide