stiri

Google Maps oferă imagini mai bune

Google Earth și Google Maps actualizează rapid hărțile din Statele Unite ale Americii și Europa de Vest, regiunile din est fiind printre ultimele revizuite. Recent, Google Maps oferă imagini mai detaliate, bazate pe capturi efectuate de sateliți de imagistică.

Google Maps a făcut un pas înainte actualizând imaginile din diferite țări la o rezoluție mai bună. Imaginile aeriene de rezoluție înaltă sunt disponibile pentru 25 de orașe și 25 de regiuni . O perspectivă la 45 de grade este disponibilă pentru 28 de orașe (21 din Statele Unite ale Americii și 7 din alte state).

În București noile imagini sunt din data de 24 martie 2011. Din păcate a fost scanată doar o bandă îngustă din zona centrului vechi. După cum se știe, Google afișează imaginile cu un decalaj de aproximativ un an, pentru a preveni utilizarea hărților de către teroriști.

Țările în care sunt disponibile imagini noi sunt:

Argentina, Australia, Austria, Belarus, Botswana, Brazilia, Bulgaria, Burkina Faso, Canada, Cap Verde, Chile, China, Colombia, Croatia, Cuba, Cyprus, Djibouti,Republica Dominicană, Egipt, Eritrea, Estonia, Etiopia, Franta, Grecia, Groelanda, Guinea-Bissau, Guyana, Haiti, Honduras, Ungaria, India, Indonesia, Iran, Italia, Jamaica, Letonia, Lesotho, Libia, Lituania, Madagascar, Mauritania, Mexico, Moroc, Namibia, Nepal, Noua Zeelandă, Nicaragua, Pakistan, Papua Noua Guinee, Paraguay, Peru, Polonia, România, Rusia, Arabia Saudită, Serbia, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Spania, Elveția, Tunisia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Uruguay, Venezuela, Sahara Occidentală, Yemen, Zambia, Zimbabwe.

To Top

Citește articolul precedent:
Zombies, Run!
Pentru alergătorii lipsiți de motivație – Zombies, RUN!

Vara este în toi şi nu e un secret că fiecare dintre noi vrem să fim în formă şi să...

Închide