stiri

Google propune un proiect ieșit din comun!

Project Tango

Google propune un nou proiect deosebit de interesant pentru instituții, organizații neguvernamentale și chiar pentru persoanele fizice. Google a creat un telefon prototip care poate scana încăperile unei clădiri și poate construi o hartă 3D.

Telefonul are un ecran de 5 inci, hardware personalizat și un soft avansat care preia datele de la senzori și le prelucrează pentru a crea un mediu virtual asemănător cu cel din jocuri. Senzorii permit telefonului să efectueze un sfert de milion de măsurători 3D pe secundă, actualizând permanent poziția și orientarea telefonului

Software-ul rulează pe sistemul de operare Android și include API-uri ce furnizează poziția, orientarea și prelucrează datele prin algoritmi avansați scriși în Java și C/C++. Hardware-ul și algoritmii de prelucrare a datelor se află în curs de dezvoltare și perfecționare.

Project Tango

Project Tango

Dispozitivul se află încă în fază experimentală, existând un număr de 200 de telefoane care pot realiza aceste măsurători. Google intenționează să distribuie aceste telefoane din 14 martie către persoanele interesante. Puteți afla mai multe despre Project Tango în materialul de mai jos.

Project Tango

Puteți afla mai multe despre Project Tango pe pagina http://www.google.com/atap/projecttango/

To Top

Citește articolul precedent:
Acer Liquid E3
Acer anunță Liquid E3 și Liquid Z4

Acer a anunțat noile telefoane Liquid E3 și Liquid Z4, două modele ce consolidează prezența companiei în segmentul entry-level și...

Închide