Google va colabora cu mai mulți producători pentru următorul Nexus

| |

Auzisem cu ceva timp în urmă că Google va lucra din nou cu Samsung pentru dezvoltarea următoarei generații de Nexus. HTC și ASUS erau în competiție, dar părerea generală spunea că tot Samsung va câștiga această luptă. S-a produs o răsturnare de situație însă, după cum spune un articol din Wall Street Journal: Google s-ar putea să lucreze cu mai mulți producători pentru următoarea versiune de Android și probabil și pentru următoarea linie de dispozitive Android.

Asta poate însemna că odată cu lansarea lui Android 5.0 Jelly Bean, companiile partenere vor putea lansa dispozitive ce rulează noul sistem de operare. Programul Nexus s-ar putea să aibă de suferit din moment ce nu va mai exista un singur telefon la lansarea lui Jelly Bean. Sperăm că Google va insista să lanseze un dispozitiv Android pur, așa cum au fost celelalte telefoane Nexus și tableta XOOM.

Samsung Galaxy Nexus

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!