stiri

Google va integra funcții KNOX în sistemul de operare Android

Samsung Galaxy Note 3 Neo

Samsung și Google au anunțat că tehnologia KNOX va fi integrată parțial în următoarea versiune Android, prezentată în cadrul Google I/O. Noua versiune Android va include o serie de funcții pentru utilizatorii corporate și pentru administratorii de sisteme IT, precum un container separat pentru gestionarea în siguranță a informațiilor confidențiale.

Samsung KNOX este în prezent singurul sistem de securitate pentru Android ce respectă, printre altele, standardele Guvernului SUA și ale Departamentului de Apărare al SUA. De asemenea, Guvernul Marii Britanii a publicat recent regulile de securitate pentru utilizatori, permițând folosirea Samsung KNOX cu o serie de dispozitive Samsung Android.

Samsung oferă și un serviciu complex pentru gestionarea KNOX și descărcarea de aplicații. În plus față de componentele KNOX integrate în noua generație a platformei Android, Samsung va continua să dezvolte servicii proprii specializate, precum KNOX EMM (Enterprise Mobility Management) și KNOX Marketplace.

Samsung Galaxy Note 3 Neo

Samsung Galaxy Note 3 Neo

To Top

Citește articolul precedent:
Husă E-Boda Companion pouch
E-Boda importă accesorii pentru dispozitive mobile

E-Boda importă accesorii pentru dispozitive mobile. Compania oferă huse de protecție din materiale sintetice pentru tabletele cu ecran de 7’’,...

Închide