stiri

Google Wallet devine realitate

Plățile prin intermediul sistemelor bancare electronice vor fi la îndemâna oricui sau mai bine zis la mâna oricărui utilizator dotat cu un telefon Android. Google Wallet permite efectuarea plăților către orice vânzător prin simpla apropiere a telefonului de un receptor NFC compatibil. Portofelul celor de la Google funcționează pentru moment în Statele Unite ale Americii împreună cu Citi, MasterCard, Sprint și First Data însă se va extinde și în alte țări odată ce rețeaua va căpăta maturitate.

Clientul care trebuie să efectueze o plată va apropia smartphone-ul cu NFC (Near Field Communication) și va confirma transferul direct pe ecranul telefonului. Google controlează o mare parte a internetului și în curând va controla și o mare parte din portofelele utilizatorilor datorită investițiilor și ingeniozității oamenilor care lucrează pentru această companie. Sistemul de plată Google Wallet creează deja îngrijorare în birourile multor companii, reprezentanții PayPal fiind primii care au amenințat Google cu procese privind tehnologiile utilizate!

Dacă aveți răbdarea să urmăriți clipul de mai jos până la capăt veți putea vedea cât de ușor se poate plăti cu Google Wallet.


google wallet

To Top

Citește articolul precedent:
Galaxy SII
Samsung caută să blocheze vânzările Apple în Coreea

Samsung nu uită de probleme create de Apple prin șirul interminabil de procese și dorește să atace cel mai performant...

Închide