Gorilla Glass 2 vine la CES 2012

| |

Sticla care protejează ecranul fragil al telefoanelor mobile este o realizare remarcabilă a industriei. Calitățile ei antiabrazive, dovedite pe plan mondial în tot felul de teste, sunt acum perfecționate de Corning.
Sticla Corning Gorilla este utilizată de 30 de mărci foarte cunoscute și este inclusă pe 575 de produse, vândute în peste 500 de milioane de unități la nivel mondial.

Sticla specială este disponibilă acum pentru echipamente cu diagonală de până la 82 inci, cum ar fi televizoarele montate în spațiile publice. Lista aplicațiilor este destul de lungă și include domenii care nu țin în mod obligatoriu de industria electronică. Gorilla Glass 2, cea de a doua generație, promite să fie la fel de rezistentă ca prima variantă și să acopere un domeniu mai vast de utilizare.

Gorilla Glass 2

Gorilla Glass 2 vine la CES 2012, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!