stiri

HTC aduce în România noul HTC One M9+

HTC One M9

HTC a anunțat astăzi lansarea noului HTC One M9+. Telefonul preia designul metalic și îl îmbină cu noi funcționalități, printre care un ecran 2K de 5.2” cu noua funcție de securitate Fingerprint și HTC BoomSound cu sunet surround Dolby Audio. Noua funcție îmbunătățită Duo Camera promite fotografii mai bune, cu detalii clare. Totodată, capacitatea de stocare microSD de 128 GB permite stocarea în siguranță a celor mai frumoase amintiri ale utilizatorilor.

HTC One M9+ are 3GB memorie RAM

HTC One M9+ dispune de Duo Camera de 20 de megapixeli, care accentuează fiecare detaliu, permițând astfel obținerea unor fotografii clare și a videoclipurilor la rezoluție 4K. Pentru o protecție ridicată împotriva zgârieturilor, obiectivul de pe HTC One M9+ este dotat cu o lentilă din safir, iar calitatea fotografiilor și a clipurilor video va rămâne la același standard de calitate ca în prima zi.

HTC One M9+ este motorizat de un chipset Mediatek MT6795T, octa-core la 2.2 GHz și este însoțit de grafica PowerVR G6200. Spațiul de stocare intern se ridică la 32GB iar memoria RAm cuantifică 3GB.

HTC One M9+ vine cu un nou senzor pentru amprente, localizat în partea frontală a telefonului pentru acces rapid prin deblocarea telefonului cu o singură atingere. Datorită senzorilor multi-direcționali, pentru deblocarea telefonului nu este necesară decât poziționarea degetului pe senzor, în orice direcție.

HTC One M9+ va fi disponibil în România începând cu a doua jumătate a lunii august, în varianta de culoare Gold on Silver.

HTC One M9+

HTC One M9+

HTC One M9

HTC One M9

To Top

Citește articolul precedent:
Prețuri reduse la Emag!

Emag derulează în perioada 14-16 iulie 2015 campania de reduceri "Summer Buster", ce are ca scop impulsionarea vânzărilor într-o perioadă...

Închide