stiri

HTC Desire C cu Beats Audio

HTC Desire C

HTC lansează noul Desire C cu Beats Audio și design premium. HTC Desire C rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich cu interfața HTC Sense 4.0 și este disponibil în trei culori: roşu, alb şi negru.

HTC Desire C este dotat cu un ecran capacitiv HGVA cu diagonala de 3.5 inci. Procesorul Qualcomm Snapdragon S1 este tactat la frecvența de 600MHz iar memoria internă ajunge la 4GB. Telefonul integrează accelerometru, senzor de proximitate și senzor de lumină ambientală.

Camera principală dispune de un senzor cu rezoluție de 5 megapixeli, diafragmă F2.8 şi obiectiv de 34 mm. Camera frontală se prezintă ceva mai modest, rezoluția VGA fiind utilă pentru apelurile video prin VoIP.

Prin integrarea lui HTC Desire C cu Dropbox şi cei 25GB de spaţiu de stocare online gratuit, utilizatorii au libertatea de a stoca date în mod sigur, naviga şi partaja mii de poze, videoclipuri şi documente, fie local sau în cloud.

HTC Desire C va fi disponibil, în ţările selectate, începând cu luna mai 2012. În România, telefonul va fi disponibil prin operatorii Orange și Vodafone, la un preț recomandat de 200 de Euro.

HTC Desire C

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S III
Samsung GALAXY S III a fost lansat în România

Samsung Electronics România a lansat astăzi în mod oficial noul GALAXY S III. Evenimentul de lansare din România vine să...

Închide