stiri

Samsung GALAXY S III a fost lansat în România

Samsung Galaxy S III

Samsung Electronics România a lansat astăzi în mod oficial noul GALAXY S III. Evenimentul de lansare din România vine să completeze cu informații la nivel local ceremonia desfășurată în data de 3 mai la Londra, relatată live text de Androidlive.ro.

Telefonul integrează pe lângă sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich un software avansat care apropie mai mult utilizatorul de tehnologie. Interfața pentru limbaj, „S Voice”, permite telefonului să asculte și să răspundă la comenzile utilizatorilor, oferind în același timp funcții puternice pentru controlul dispozitivului. Cu ajutorul unei tehnologii NFC (Near Field Communications) avansate, GALAXY S III permite realizarea de plăți mobile. Dispozitivul încorporează „Pop up play”, o funcție ce oferă posibilitatea redării unui videoclip oriunde pe ecran, în timpul rulării altor programe.

Samsung GALAXY S III poat fi achiziționat din magazinele partenere Samsung începând cu sfârşitul lunii mai. Vodafone și Orange România au anunțat deja ofertele pentru noul terminal. În oferta Orange Samsung GALAXY S III va porni de la 299 euro. Prețurile în principalele magazine virtuale din România vor fi afișate spre sfârșitul lunii.

Mai jos puteți vedea o scurtă prezentarea realizată de GSMarena.com.

Samsung Galaxy S III

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Nexus
Google va colabora cu mai mulți producători pentru următorul Nexus

Auzisem cu ceva timp în urmă că Google va lucra din nou cu Samsung pentru dezvoltarea următoarei generații de Nexus. HTC...

Închide