HTC ne pregătește One Vogue Edition (M8 Ace)

| |

O informație apărută pe website-ul HTC China oferă o rază de speranță pentru cei care nu își permit noul One M8 dar doresc totuși să se bucure de funcțiile acestuia.

HTC One Vogue Edition (M8 Ace) va oferi design-ul actulului One M7 și funcțiile noului M8 însă la un preț ceva mai mic. Hardware-ul telefonului este bazat pe chipsetul Qualcomm Snapdragon 801, tactat la frecvența de 2.5 GHz, același model existent și pe M8, însă diferențele apar atunci când vorbim de materialul carcasei și de camera principală.

Vezi ofertele HTC.

One Vogue Edition (M8 Ace) dispune de o singură cameră de 13 megapixeli, fără a fi secondată de o a doua cameră principală. În schimb camera frontală rămâne neschimbată având. Telefonul integrează modulele clasice de comunicații incluzând în listă și posibilitatea unei conexiuni 4G. Noul model va intra pe piața asiatică în data de 3 iunie, existând șanse ca acesta să fie vândut și în Europa.

HTC One Vogue Edition (M8 Ace)

HTC One Vogue Edition (M8 Ace)

HTC ne pregătește One Vogue Edition (M8 Ace) , 10.0 out of 10 based on 1 rating

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!