stiri

HTC ne pregătește One Vogue Edition (M8 Ace)

HTC One Vogue Edition (M8 Ace)

O informație apărută pe website-ul HTC China oferă o rază de speranță pentru cei care nu își permit noul One M8 dar doresc totuși să se bucure de funcțiile acestuia.

HTC One Vogue Edition (M8 Ace) va oferi design-ul actulului One M7 și funcțiile noului M8 însă la un preț ceva mai mic. Hardware-ul telefonului este bazat pe chipsetul Qualcomm Snapdragon 801, tactat la frecvența de 2.5 GHz, același model existent și pe M8, însă diferențele apar atunci când vorbim de materialul carcasei și de camera principală.

Vezi ofertele HTC.

One Vogue Edition (M8 Ace) dispune de o singură cameră de 13 megapixeli, fără a fi secondată de o a doua cameră principală. În schimb camera frontală rămâne neschimbată având. Telefonul integrează modulele clasice de comunicații incluzând în listă și posibilitatea unei conexiuni 4G. Noul model va intra pe piața asiatică în data de 3 iunie, existând șanse ca acesta să fie vândut și în Europa.

HTC One Vogue Edition (M8 Ace)

HTC One Vogue Edition (M8 Ace)

To Top

Citește articolul precedent:
Telefon Intel Atom
Intel colaborează cu Rockchip pentru a oferi chipuri pentru Android

Intel a anunțat că a încheiat un acord strategic cu Rockchip pentru a lansa mai rapid chipuri pentru tablete entry-level...

Închide