HTC Quatro – prima tabletă cu Tegra 3

| |

HTC ar putea prezenta în lunile următoare prima tabletă a companiei bazată pe noua platformă NVIDIA Tegra 3. Modelul, ce se va numi Quatro, ar putea fi expus pentru prima dată la Mobile World Congress 2012, târg ce se desfășoară în Barcelona, la sfârșitul lunii februarie. Sursa informațiilor nu este reprezentată de un canal oficial iar cele trei luni rămase până la deschiderea târgului ar putea aduce schimbări importante. Tot cu ocazia târgului catalan, HTC va prezenta modelele Flyer și Jetstream cu suport pentru stylus și sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

“HTC nu a fost foarte activ pe piața tabletelor” declara recent Peter Chou de la HTC evidențiind diferențele dintre compania pe care o reprezintă și Samsung. Oricare ar fi momentul lansarii, este clar că taiwanezii de la HTC au în lucru mai multe modele cu NVIDIA Tegra 3.

HTC Quatro – prima tabletă cu Tegra 3, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!