HTC Sensation in oferta Vodafone

Vodafone își îmbogățește oferta cu noul HTC Sensation, un terminal high end, ce rulează sistemul de operare Android 2.3 (Gingerbread).

Telefonul a fost lansat în data de 27 mai la nivel mondial iar rapiditatea celor de la Vodafone de a-l introduce în oferta companiei este justificată de agresivitatea concurenței exercitate în principal de Cosmote.

Telefonul, dezvoltat de taiwanezii de la HTC, integrează un ecran capacitiv S-LCD cu rezoluție qHD (960×540 pixeli) și un procesor ARM dual-core fabricat de Qualcomm. Ecranul capacitiv dispune de o diagonală de 4.3 inci și este protejat de un strat de sticlă Gorilla, rezistentă la zgârieturi.

Utilizatorii au posibilitatea să se conecteze la internet prin conexiunea 3G sau prin Wi-Fi, acolo unde este disponibil.

Sensation beneficiază de două camere video. Camera principală, recomandată pentru captarea fotografiilor și a clipurilor video are o rezoluție de 8 megapixeli (3264×2448 pixeli) și LED-uri pentru flash.
Camera secundară, amplasată frontal, este destinată apelurilor video și dispune de o rezoluție VGA (640×480 pixeli).

Vodafone oferă telefonul la prețuri ce pornesc de la 139 euro cu abonament Complet 2000 de 48 euro/luna. Dacă doriți să plătiți lunar un abonament mai mic, de 13 euro în acest caz, prețul telefonului urcă până la 379 euro. Fără abonament HTC Sensation costă 600 de euro, un preț ușor mai mare decât cel al modelului Samsung Galaxy S II.

Pentru moment nu recomandăm nimănui să se grăbească. În viitorul apropiat telefonul va fi disponibil atât în ofertele celorlalți operatori de telefonie mobilă cât și în portfoliul magazinelor virtuale.

Disponibilitate: Te intereseaza acest telefon? 2600 RON în stoc la eMAG

To Top

Citește articolul precedent:
iGO
Top 5 aplicatii Android pentru vacanta

Vacanța de vară reprezintă o bună ocazie de a evada pentru ceva timp din stresul cotidian și de a petrece...

Închide