HTC vrea să vândă 60 de milioane de telefoane în 2011

| |

Prezent în Top 10 mondial, HTC se luptă deja cot la cot cu Apple și RIM. Estimările companiei pentru 2010 prevăd 20 de milioane de telefoane vândute. De curând Digitimes a publicat planul taiwanezilor de a-și tripla cifrele de vânzări în 2011. Se pare că succesul repurtat cu terminalele Android le-a dat curaj. În competiția sistemelor de operare, Android mai are în față doar Symbian-ul lui Nokia. În plus, HTC ar putea atrage și din clienții deja obișnuiți cu Android de la Samsung și Motorola. Prin rapiditatea cu care anunță actualizările oficiale pentru Froyo și Gingerbread nu poate decât să le câștige încrederea acestora.

Concurentul Apple, evaluat la 40 de milioane de iPhone-uri vândute în acest an, ar putea atinge nivelul de 62 de milioane în 2011, potrivit lui Charlie Wolf, analist Needham & Co. Prin urmare, HTC vrea să se bată unu la unu cu Apple, mizând pe deopotrivă pe Android și WM7.

Pe termen scurt, HTC ar putea lansa în ianuarie 2011 terminalul 4G pentru Verizon, cel mai probabil HTC Incredible HD, potrivit electronista.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!