stiri

HTC vrea să vândă 60 de milioane de telefoane în 2011

htc vrea sa vinda 60 milioane de telefoane in 2011

Prezent în Top 10 mondial, HTC se luptă deja cot la cot cu Apple și RIM. Estimările companiei pentru 2010 prevăd 20 de milioane de telefoane vândute. De curând Digitimes a publicat planul taiwanezilor de a-și tripla cifrele de vânzări în 2011. Se pare că succesul repurtat cu terminalele Android le-a dat curaj. În competiția sistemelor de operare, Android mai are în față doar Symbian-ul lui Nokia. În plus, HTC ar putea atrage și din clienții deja obișnuiți cu Android de la Samsung și Motorola. Prin rapiditatea cu care anunță actualizările oficiale pentru Froyo și Gingerbread nu poate decât să le câștige încrederea acestora.

Concurentul Apple, evaluat la 40 de milioane de iPhone-uri vândute în acest an, ar putea atinge nivelul de 62 de milioane în 2011, potrivit lui Charlie Wolf, analist Needham & Co. Prin urmare, HTC vrea să se bată unu la unu cu Apple, mizând pe deopotrivă pe Android și WM7.

Pe termen scurt, HTC ar putea lansa în ianuarie 2011 terminalul 4G pentru Verizon, cel mai probabil HTC Incredible HD, potrivit electronista.com.

To Top

Citește articolul precedent:
prezentarea aplicatiei android youtube 2 pe telefonul nexus
Ce aduce nou Youtube 2.0 pe Nexus S

Gingerbread a adus pe lângă cu telefonul Nexus S (care se va comercializa începând cu 16 decembrie) mai multe aplicații...

Închide