HUAWEI Ascend P2 nu e doar un smartphone

| |

HUAWEI Ascend P2 nu este doar un smartphone performant, cum a fost lăsat să se înțeleagă la Mobile World Congress 2013, Ascend P2 reprezintă încă un pas important al companiilor chezești de a cuceri lumea. Filosofia chineză nu vizează izolarea țării ci din contră colaborarea sub control chinez. Prin resursele pe care le au chinezii și prin cultura lor îndreptată spre muncă, China va deveni prima putere economică a lumii.

HUAWEI Ascend P2 este construit cu tehnologie americană, procesorul quad-core de 1.5GHz înglobează o arhitectură ARM venită din țara Unchiului Sam însă licențierea tehnologiilor nu va continua la infinit. Telefonul are o grosime de 8.4mm și un ecran IPS HD de 4.7 inci, protejat cu sticlă Corning Gorilla.

Camera principală are un senzor de 13 megapixeli, iluminat din spate, iar camera frontală dispune de o rezoluție clasică de 1.3 megapixeli. Ascend P2 rulează sistemul de operare Android 4.1 jelly Bean cu interfață Emotion UI 1.5.

Smartphone-ul va fi disponibil din al doilea trimestru al acestui an în variantele de culoare alb şi negru.

Video HUAWEI Ascend P2

HUAWEI Ascend P2

HUAWEI Ascend P2

HUAWEI Ascend P2 nu e doar un smartphone, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!