stiri

Huawei Mate 9 este un atac direct la Galaxy S7

Huawei Mate 9

Chinezii de la Huawei vin pe piață cu un nou model, însoțit de o serie de variante derivate, pregătit să atace Europa cu puțin timp înainte de începerea sărbătorilor de iarnă. Huawei Mate 9 și Huawei Mate 9 Porsche Design au fost lansate în cadrul unui eveniment exclusivist care a avut loc la Munchen, Germania.

Huawei Mate 9 este echipat cu chipsetul Kirin 960, ce integrează opt nuclee ARM Cortex-A73/A53 și un GPU Mali G71. Tehnologia SuperCharge asigură utilizarea smartphone-ului pe parcursul unei zile întregi, cu o încărcare de doar 20 de minute.

A doua generație a sistemului dual-camera realizat în colaborare cu Leica Camera integrează un senzor RGB de 12MP, un senzor monocrom de 20MP și tehnologia Hybrid Zoom. Senzorul RGB captează întocmai culorile vii din imagini, cu renumita opțiune “Leica Look”, în timp ce senzorul monocrom captează detaliile complexe. Atunci când stabilizarea optică a imaginii (OIS) este combinată cu primul sistem. Mate 9 are o capacitate superioară de a surprinde imagini expresive în medii întunecate sau în condiții cu o iluminare scăzută.

Huawei Mate 9 - Camera

Huawei Mate 9 – Camera

Huawei Mate 9 este disponibil în variante de culoare precum Space Gray, Moonlight Silver, Champagne Gold, Mocha Brown sau Ceramic White. Telefonul va fi disponibil în China, Germania, Franța, Italia, Japonia, Kuwait, Malaezia, Polonia, Arabia Saudită, Spania, Thailanda și Emiratele Arabe Unite, urmate de alte țări în perioada următoare.

Huawei Mate 9 va disponibil în varianta cu memorie RAM de 4 GB și 64 GB memorie internă, având un preț de 699€. Huawei Mate 9 Porsche Design va fi disponibil în varianta cu memorie RAM de 6 GB și 256 GB memorie internă, având un preț de 1395€.

Huawei Mate 9

Huawei Mate 9

To Top

Citește articolul precedent:
Meizu M5
Meizu M5 a primit peste 4 milioane de precomenzi

Meizu M5 a fost prezentat în China în urmă cu câteva zile și deja a înregistrat peste 4 milioane de...

Închide