Huawei oferă un video de prezentare pentru MediaPad 10 înainte de lansare

| |

Nu avem de-a face cu primul video promoțional pentru o tabletă cu specificații de top, dar cel de astăzi, care prezintă noul MediaPad 10 FHD dezvoltat de Huawei, ne-a luat ochii. Muzica relaxantă și imaginile serene vin în antiteza entuziasmului resimțit datorită lansării noului produs.

MediaPad 10 promo video

Pe lângă display-ul IPS LCD de 10.1 inci și cu o rezoluție 1920×1200, MediaPad 10 poartă țanțos și o cameră principală de 8MP cu autofocus și bliț LED. Tableta va fi livrată cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, alimentat cu putere de calcul de un CPU quad-core construit de Huawei. Pentru mai multe detalii despre configurația tehnică a lui MediaPad 10, urmăriți video-ul de prezentare.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=yM9TlNjJ-ss&w=600]

Din păcate nu știm o dată exactă de lansare pentru acest nou gadget, dar Huawei spune că va fi disponibilă până la sfârșitul lunii august.

Huawei oferă un video de prezentare pentru MediaPad 10 înainte de lansare, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!