stiri

Huawei P9 ar putea veni cu 6GB RAM!

Huawei P8

Memoria RAM este unul dintre factorii cei mai importanți care influențează decizia de cumpărare. O cantitate insuficientă de RAM va declanșa algoritmul de trashing al sistemului de operare Android iar acest lucru înseamnă că unele programe vor fi descărcate din RAM pentru a face loc altora. Acest proces greoi va continua până toate firele de execuție vor fi duse la capat.

Cei mai mulți producători au optat deja pentru terminale cu 2GB de memorie RAM, o inițiativă excelentă care a adus pe piață telefoane inteligente mai rapide. Din diverse considerente, Samsung, ASUS sau LG au integrat în telefoanele lor 4GB de memorie RAM. Astăzi, cu o zi înainte de deschiderea CES 2016, zvonurile vorbesc de un telefoon Huawei cu 6GB de memorie RAM.

Huawei P9 ar putea beneficia pe lângă cei 6GB de memorie RAM de camere video duale pe spate și de chipsetul Kirin 950 cu grafică Mali-T880 MP4. Puterea grafică este necesară pentru ecranul 2K al telefonului cu diagonala de 5.2 inci.

Huawei P8

Huawei P8

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Zenfone 2 ZE500CL
Asus ZenFone 3 ar putea fi echipat cu senzor de amprente

ASUS și-a dezvoltat o gamă largă de telefoane mobile pornind de la succesul înregistrat de primele linii de tablete cu...

Închide