stiri

Imagini cu interfața viitorului HTC Endeavor cu Sense 4.0

HTC Endeavor Lock screen


Suntem foarte entuziasmați să vedem cum se va prezenta HTC Endeavor (numit până recent Edge), el fiind primul telefon cu procesor quad-core. Urmează ca Endeavor să fie prezentat la Mobile World Congress la sfârșitul acestei luni, dar nerăbdarea fanilor Android se resimte încă de la începutul anului.

 

Un utilitar pentru ROM-ul lui Endeavor a fost găsit și postat pe XDA Developers. Build.prop este un fișier care conține informații vitale despre gadget și parametrii care sunt citiți de fiecare dată când smartphone-ul pornește. Nu numai că acest mic fișier a confirmat prezența noii versiuni de HTC Sense și anume 4.0, dar și câteva specificații tehnice pe care deja le bănuiam. Există referințe către chipset-ul Tegra 3, cameră de 8MP, WiFi, Bluetooth 4.0 și către numele Endeavor.

HTC Endeavor Lock screen

Sistemul de operare folosit va fi Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich, despre care putem spune că are cea mai atractivă interfață dintre toți predecesorii săi. Totuși, ne așteptăm de la HTC (ca și de la Samsung, Motorola, etc) să o personalizeze. HTC Sense 4.0 nu are cum să dezamăgească. Phandroid.com oferă câteva capturi de ecran care expun interfața telefonului atunci când este blocat, găsite în același RUU depistat de XDA Developers.

HTC Endeavor Lock Screen

Puteți vizualiza întreaga colecție de imagini pe Phandroid.com, iar pentru fotografii de test făcute cu celelalte gadget-uri pe care le așteptăm la MWC 2012 vizitați AndroidGuys.com.

To Top

Citește articolul precedent:
Proiectul Tungsten
Google va lansa un sistem de home entertainment

La conferința pentru dezvoltatori Google I/O de anul trecut, Google au prezentat un nou concept: o încăpere în care toate echipamentele electrice...

Închide