stiri

Intel declară că Android nu este pregătit pentru arhitecturi quad-core

Android & Intel

Am văzut recent, primele telefoane Android cu procesoare Intel și au fost lansate pe piață cu puțin timp în urmă. Intel este unul dintre cele mai puternice nume în materie de procesoare și hardware și au intrat de curând în competiție cu Qualcomm, Samsung, Nvidia și alții în dezvoltarea de procesoare pentru smartphone-uri Android. Deja au început și reproșurile la adresa adversarilor.

În felul în care este implementat acum, Android nu folosește nucleele multiple atât de eficient pe cât ar putea, și sincer cred că parte din această problemă ar putea fi rezolvată de furnizorii care crează chipset-uri, doar că nu s-au deranjat să o facă.

Mike Bell, Manager General al Intel Mobile and Communications Group

Android & Intel

Prin această declarație Mike Bell afirmă că Android nu este pregătit pentru sisteme quad-core și că alte companii ar trebui să se concentreze pe îmbunătățirea suportului multitasking al sistemului de operare, în loc să se limiteze numai la hardware.

Adevărul este că un dispozitiv poate avea și șașe nuclee, dar dacă software-ul nu este optimizat pentru a lucra cu ele eficient, nu avem nici un avantaj.

 

To Top

Citește articolul precedent:
Raport Ericsson
Internetul 3G va cuceri lumea

Internetul 3G va cuceri lumea (la propriu). Conform unui ultim raport prezentat de Ericsson 85% din populația lumii va beneficia...

Închide