stiri

Internetul pe mobil intr-un minut

Opera

Trafic.ro a publicat o analiză relevantă a internetului românesc privit ca într-o oglindă. În medie într-un minut, pe siteurile din trafic.ro, navighează folosind dispozitive mobile aproximativ 90 de vizitatori, conform statisticilor din luna iulie.

În minutul analizat, numărul acestora era de peste 5 ori mai mare, înregistrându-se 474 de vizitatori. În total s-au vizualizat 704 pagini, ceea ce a însemnat un număr mediu de aproximativ 1.5 pagini pe vizitator.Majoritatea celor conectaţi la internet a provenit din reţelele Orange şi Vodafone şi a folosit în special dispozitive Apple.

Această fotografie a traficului realizat prin intermediul dispozitivelor mobile arată slaba răspândire a tabletelor și telefoanelor inteligente cu acces la internet, raportat la populația țării. Din păcate această modalitate de accesare a internetului se află la început de drum fiind așteptată o dezvoltare accelerată în următorii ani.
Opera

To Top

Citește articolul precedent:
NeoV
Sony Ericsson Xperia neo V

Sony Ericsson lansează pentru această toamnă noul telefon Xperia neo V , un terminal de ultimă generație echipat cu sistemul...

Închide