Kaspersky Mobile Security 9 pe Android Market

| |

Prin complexitatea lor, smartphone-urile ce rulează sistemul de operare Android, sunt dispuse la atacuri informatice. Kaspersky a lansat o suită de securitate pentru telefoane mobile inteligente, disponibilă în acest moment pe Android Market. Cei care doresc să-și protejeze telefonul cu soluția Kaspersky Mobile Security 9 pot descărca aplicația de pe Android Market contra sumei de 6.95 Euro în Europa sau 9.95 USD în Statele Unite ale Americii.

Kaspersky Mobile Security 9 include o serie de instrumente interesante, foarte utile în România. Modulul Anti-Theft îi permite utilizatorului să blocheze telefonul dacă îi este furat , îi poate șterge memoria sau îl poate localiza prin GPS. De asemenea, pot fi primite notificări în ceea ce privește noul număr de telefon și schimbarea cartelei SIM.
La momentul actual, produsul este disponibil pentru download în Android Market în limbile engleză şi rusă, urmând ca în scurt timp să poată fi descărcate şi versiunile în germană, franceză, suedeză, norvegiană, daneză şi multe alte limbi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!