stiri

Kaspersky Tablet Security pentru Android

Kaspersky Tablet Security este o suită de aplicații proiectată în mod special pentru sistemul de operare Android. Software-ul oferă protecţie împotriva malware-ului şi asigură păstrarea integrităţii datelor stocate, în eventualitatea în care dispozitivul este pierdut sau furat.

Funcția Mugshot fotografiază pe ascuns, cu ajutorul camerei frontale, dacă telefonul este furat. Fotografiile sunt transferate proprietarului pentru a putea indentifica hoțul. Tableta începe să fotografieze în momentul în care sunt executate anumite operaţiuni pe ea, precum click-uri, slide-uri cu degetul sau alte acţiuni tactile. În țările civilizate dovezile strânse sunt importante pentru anchetă.

Web Protection protejează utilizatorul de site-urile frauduloase sau pagini web care fură date confidenţiale, precum informaţii bancare şi de autentificare la reţelele sociale.

Kaspersky Tablet Security oferă atât posibilitatea blocării de la distanţă a unei tablete pierdute sau furate, cât şi ştergerea completă a datelor stocate pe ea, dacă utilizatorul doreşte asta. De asemenea, locul în care se află tableta poate fi descoperit fie prin GPS, fie prin GSM sau cu ajutorul coordonatelor celui mai apropiat punct de acces Wi-Fi. Kaspersky Tablet Security se integrează cu browser-ul Android pentru a bloca adresele URL şi paginile web periculoase.

În cazul în care este furată sau pierdută, tableta poate fi localizată folosind coordonatele geografice obţinute prin modulul GPS al dispozitivului, dacă este posibil, prin reţeaua GSM sau hotspot-ul Wi-Fi aflat în vecinătatea acestuia.

Funcţia de Web Management pune la dispoziţie toate instrumentele pentru controlul tabletei, prin intermediul unei interfeţe web intuitive. Aceasta permite activarea şi controlul funcţiilor anti-theft, receptează coordonatele locului în care se află tableta şi afişează fotografiile realizate de funcţia Mugshot. La intervale regulate de timp, tableta se conectează automat la server-ul Web Central şi implementează toate comenzile trimise de proprietar.

Suita Kaspersky Tablet Security este compatibilă cu tabletele care operează Android, versiunile 2.x – 4.x. Utilizatorii existenţi de Kaspersky Tablet Security beneficiază de un upgrade gratuit. Soluţia este disponibilă atât prin intermediul reţelei de parteneri a Kaspersky Lab România, precum şi pe Google Play, la adresa aceasta.

To Top

Citește articolul precedent:
Android Web Browsers
Browsere alternative pentru dispozitivele Android

Browser-ul preinstalat pe care îl primim odată cu dispozitivul Android, numit generic „Browser”, își face treaba destul de bine. Însă,...

Închide