Lenovo prezintă Vibe Z, un phablet dual-SIM

| |

Lenovo oferă un produs destul de rar întâlnit pe piață și anume un phablet dual-SIM. Vibe Z este echipat cu un ecran FullHD de 5.5 inci, drept urmare poate fi utilizat ca telefon mobil fără inconvenientul reprezentat de gabarit. Dispozitivul înglobează un chipset Snapdragon 800 (quad-core, nuclee Krait la 2.2GHz, 2GB RAM, grafică Adreno 330), unul dintre cele mai puternice module ale momentului.

Ecranul FullHD impresionează prin densitatea mare de 400ppi și prin imaginile clare, specifice matricei IPS de înaltă fidelitate. Camera IMX135 a phablet-ului este livrată de Sony, senzorul Exmor-RS de 1/3.06 inci și diafragmă f/1.8 procesând imagini cu rezoluția de 13 megapixeli. Lenovo promite performanțe remarcabile în lumină insuficientă pentru o cameră de asemenea dimensiuni.

Lenovo Vibe Z

Lenovo Vibe Z

Phablet-ul este completat de o husă special concepută pentru aceasta ce prezintă o fantă care permite utilizatorului să răspundă la apeluri.

Vibe Z va fi destul de scum în momentul intrării pe piață însă Lenovo oferă un model de 5 inci cu procesor MediaTek ceva mai ieftin.

Lenovo prezintă Vibe Z, un phablet dual-SIM, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!