stiri

Lenovo prezintă Vibe Z, un phablet dual-SIM

Lenovo Vibe Z

Lenovo oferă un produs destul de rar întâlnit pe piață și anume un phablet dual-SIM. Vibe Z este echipat cu un ecran FullHD de 5.5 inci, drept urmare poate fi utilizat ca telefon mobil fără inconvenientul reprezentat de gabarit. Dispozitivul înglobează un chipset Snapdragon 800 (quad-core, nuclee Krait la 2.2GHz, 2GB RAM, grafică Adreno 330), unul dintre cele mai puternice module ale momentului.

Ecranul FullHD impresionează prin densitatea mare de 400ppi și prin imaginile clare, specifice matricei IPS de înaltă fidelitate. Camera IMX135 a phablet-ului este livrată de Sony, senzorul Exmor-RS de 1/3.06 inci și diafragmă f/1.8 procesând imagini cu rezoluția de 13 megapixeli. Lenovo promite performanțe remarcabile în lumină insuficientă pentru o cameră de asemenea dimensiuni.

Lenovo Vibe Z

Lenovo Vibe Z

Phablet-ul este completat de o husă special concepută pentru aceasta ce prezintă o fantă care permite utilizatorului să răspundă la apeluri.

Vibe Z va fi destul de scum în momentul intrării pe piață însă Lenovo oferă un model de 5 inci cu procesor MediaTek ceva mai ieftin.

To Top

Citește articolul precedent:
Teclast P89 Mini
Allview ne aduce o altă chinezărie!

Produsele chinezești importate de firmele românești sub brand propriu respectă criteriile minime de calitate. Allview Viva i8 este o tabletă...

Închide