LG Optimus EX cu procesor dual-core

| |

LG Optimus EX a fost observat în Coreea de Sud într-o nouă formă echipată cu un procesor dual-core. Primele fotografii și specificații scurse pe internet înfățișează un smartphone ce integrează un procesor dual-core la 1.2Ghz, ecran capacitiv cu diagonala de 4 inci și principalele module de conexiune la rețea.

Optimus EX (LG-SU880) pare a fi un telefon cu totul diferit de Optimus LTE (LU6200) ale cărui specificații le-am prezentat cu ceva timp în urmă. Grosimea de numai 0.37 inci (9.4mm) este o altă caracteristică remarcabilă, smartphone-ul fiind comparabil din acest punct de vedere cu Samsung Galaxy S II (8.5mm).

Aspectele comune sunt destul de puține fapt care ne face să credem că Optimus EX va fi poziționat pe piață cu totul altfel față de LU6200. Terminalul în cauză rulează ultima versiune a sistemului de operare Android 2.3 Gingerbread.

LG Optimus EX cu procesor dual-core, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!