stiri

LG Optimus L7 II și primele imagini apărute pe net

LG Optimus L7 II

Departamentele de marketing ale marilor companii derulează diverse campanii de teasing în care dezvăluie noile produse puțin câte puțin. Cu puțin timp înaintea deschiderii Mobile World Congress 2013, LG a „scăpat pe internet” primele imagini cu LG Optimus L7 II. Conform primelor informații, Optimus L7 II va fi un dual-SIM ce va intra de luna aceasta pe piața din Rusia.

Telefonul are în carcasă un procesor dual-core la frecvența de 1GHz, ecran IPS cu diagonala de 4.3 inci și o cameră de 8 megapixeli. Bateria este ceva mai mare, având 2460mAh, semn că Optimus L7 II va oferi o autonomie reală de cel puțin două zile. Telefonul se bucură de sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean precum și de aplicațiile LG (QuickMemo, QuickTranslator și QSlide).

Rusia rămâne aceeași piață cu un stomac uriaș, capabilă să absoarbă o cantitate mare de produse. Având în vedere că numai Moscova are undeva la 12 milioane de locuitori ce au un venit mediul mai mare decât cel al locuitorilor din România, este simplu de înțeles de ce marile companii se bat pentru această piață. LG Optimus L7 II va fi comercializat în Rusia la prețul de 12.990 ruble (432 de dolari).

LG Optimus L7 II

To Top

Citește articolul precedent:
Acer Iconia B1
Acer Iconia B1 la un super preț

Tabletele nu mai sunt de mult un produs exclusivist accesibil numai categoriilor sociale cu venituri mari. Acer, specialistul calculatoarelor la...

Închide