Localizeaza antenele GSM cu mobilul

| |

De câte ori te-ai plimbat cu mobilul pentru a recepționa un semnal mai bun? Dacă vrei să afli unde sunt antenele GSM la care se conectează mobilul tău cu Android, poți folosi aplicația Antennas. Aceasta afișează turnurile GSM pe o hartă Google Maps, inclusiv puterea semnalului recepționat.

Așadar, poți vedea locațiile antenelor GSM din zona ta. Uneori vei vrea să te apropii de ele, alteori să îți muți casa de acolo … Dacă vei dori să analizezi ulterior pe un PC situația antenelor din cartier, e suficient să faci o plimbare cu bicicleta și să salvezi logurile într-un fișier .KML.  Apoi acesta se va deschide în Google Earth.

Antennas oferă cele mai bune rezultate pentru rețelele 2G.  În cazul 3G sau CDMA, vei putea vedea doar antena cu semnalul cel mai puternic  și asta din cauza unei limitări a sistemului Android.

Programul se poate descărca gratuit de aici.

Localizeaza antenele GSM cu mobilul, 7.5 out of 10 based on 8 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (8 votes cast)

Comentează prin Facebook

2 Comentarii pentru “Localizeaza antenele GSM cu mobilul”

  1. Foarte interesantă aplicația și foarte utilă pentru companiile de imobiliare care ar putea satisface doleanțele unor potențiali clienți în ce privește apropierea sau depărtarea față de aceste rele(e).

  2. Daca exista antene evident ca era nevoie si de un astfel de program. Asa nu vom mai fi pacaliti de faptul ca nu exista antene pe blocuri.

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!