aplicatii

Muzica din cloud pe telefoane Android

De ce ai rămâne blocat la nivelul unui card de memorie sau la posibilitățile obișinuite de a descărca, sorta și copia muzică? Muzica se ascultă după bunul plac direct din cloud, dintr-o infrastructură pe care nu o poți cuprinde, înțelege, copia… nici nu ar fi asta ideea. Esențialul constă în a primi ceea ce soliciți imediat ce vrei.

Rdio a lansat o aplicație care încă se mai testează în stadiul beta și care adaugă noi funcții telefoanelor mobile dotate cu Android. [De ce ar fi rămas doar la nivelul lui iPhone…] Utilizatorii au la dispoziție în mod legal peste 5 milioane de melodii, de la cele mai cunoscute hituri la creații originale ale unor artiști excentrici. Portalul oferă opțiunea de a sincroniza conținul online cu cel aflat pe memoria telefonului. Link-urile către cântecele favorite pot fi trimise cu ușurință prin Facebook, Twitter sau e-mail. Pentru moment accesul la această aplicație este disponibil în mod limitat pe baza unor invitații. Utilizatorii trebuie să dețină un telefon cu Android aflat cel puțin la versiunea 1.6.

Software-ul se poate descărca și instala contra unui abonament de 10 dolari pe lună. Accesul lunar exclusiv de pe net e mai ieftin – 5 dolari. E relevant să amintim că aplicația vine de la fondatorii Skype și Kazaa: Niklas Zennström și Janus Friis.

aplicatia rdio pentru muzica online

Pe aceeași temă: Utilizatorii de telefoane Android mai au câteva aplicații  pentru a recepționa posturile de pe net – Android Radio e destul de popular. Cei de la androidapps.com au urcat un filmulet pe youtube despre modul lui simplu de funcționare.

To Top

Citește articolul precedent:
Motorola FLIPOUT – touchscreen pivotabil si QWERTY

Se pare că Motorola a găsit un design care să îi mulțumească atât pe cei care sunt obișnuiți tastele fizice,...

Închide