stiri

Motorola FLIPOUT – touchscreen pivotabil si QWERTY

Se pare că Motorola a găsit un design care să îi mulțumească atât pe cei care sunt obișnuiți tastele fizice, cât și pe cei care preferă ecranul tactil. Este vorba de telefonul FLIPOUT, care suprapune cele două variante de introducere a comenzilor. Printr-o simplă pivotare în lateral a ecranului, utilizatorul va avea acces la o tastatură QWERTY.

Motorola FLIPOUTFanii interfeței MOTOBLUR vor găsi rapid calea spre citirea de emailuri, de mesaje Facebook, MySpace și de feeduri Twitter. Fiecare va putea să își particularizeze ecranul adăugând diverse widget-uri.

MOTOBLUR include utilitarul Battery Manager pentru urmărirea consumului de energie, precum și Data Manager pentru a contoriza traficul de date. În cazul pierderii telefonului, există posibilitatea de a șterge de la distanță datele personale de pe telefon, FLIPOUT putând fi urmărit prin GPS.

Motorola FLIPOUT vine cu o serie de facilități pentru a simplifica navigarea web: Google Search, Google Maps for Mobile, nenumărate aplicații de pe Android Market și Gmail.

Interesant la prima vedere pare CrystalTalk PLUS, care adaugă un microfon secundar pentru a clarifica discuția și pentru a elimina zgomotul de fond.

Ce mai știe Motorola FLIPOUT :

  • Să fotografieze cu o cameră digitală de 3 Megapixeli;
  • Să filmeze la o rezoluție de 352 x 288 fixeli @ 26 – 30 fps;
  • Să recepționeze posturile de radio FM și să afișeze informațiile RDS;
  • Să stocheze intern 512 MB sau pe cardul inclus de 2GB. Suportă carduri de până la 32GB MicroSD;
  • Să funcționeze într-o rețea Wifi.

Site-ul talkandroid.com a aflat că Flipout va fi lansat în iulie în Germania, unde va costa 350 Euro.

To Top

Citește articolul precedent:
X8 Xperia, anuntat oficial de Sony Ericsson

Sony Ericsson a anunțat astăzi Xperia  X8, drept un smartphone decent, gândit să atragă noi segmente de piață. Interfața lui...

Închide