stiri

X8 Xperia, anuntat oficial de Sony Ericsson

Sony Ericsson a anunțat astăzi Xperia  X8, drept un smartphone decent, gândit să atragă noi segmente de piață. Interfața lui seamănă cu a lui  Xperia X10 mini (disponibil pe piata aici), cele patru colțuri ale ecranului putând fi personalizate pentru a accesa diverse funcții. Terminalul include de asemenea și Timescape ™ pentru accesul facil la rețelele sociale virtuale.

sony xperia x8Noul terminal vine cu Android 1.6 (Donut) și are un ecran de 3 inci, servind excelent pentru navigarea Web, vizionarea de clipuri YouTube și pentru jocurile de pe Android Market. E bun și pentru audiții prin PlayNow, telefonul folosind mufa de 3,5mm – deci fiecare își va putea folosi căștile preferate.

Cum nu se poate fără poze, avem în dotare o cameră de doar 3.2 MP, dar cu funcție de înregistrare video. Până la urmă, utilizatorul acestui mobil este în mare amatorul de Facebook, care nu se va plânge de calitatea fotografiei uploadate rapid de oriunde s-ar afla. Rezoluția ecranului este de 320×480 pixeli (HVGA), mulțumitoare pentru vizualizarea profilurilor. Procesorul de 600Mhz se înscrie în linia mediană adoptată de acest terminal, suportul WiFi făcându-i pe cârcotași să se abțină.

Xperia  X8  suportă GSM GPRS / EDGE 850/900/1800/1900, UMTS 900/2100 HSPA şi UMTS HSPA 800/850/1900/2100. Va intra pe piețele alese de Sony Ericsson din trimestrul al treilea, fiind de găsit în următoarele variante de culoari: alb, albastru inchis/alb,  albastru marin/alb, roz/alb sau argintiu/alb.

To Top

Citește articolul precedent:
Motorola Droid X va suna in curand

Motorola Droid X va deveni o certitudine după câte au scormonit cei de la Engadget. Mai mult, s-a aflat și...

Închide