stiri

Meizu m3 a înregistrat un record de precomenzi

Meizu M3

Telefoanele ieftine și performante, ce au ieșit din pluton, au fost întotdeauna pe placul fanilor tehnologiei. Meizu m3 este un nou bestseller din zona smartphone-urilor entry-level, având înregistrate 4.5 milioane de precomenzi în numai 24 de ore. Cu alte cuvinte, 4.5 milioane de oameni au plătit un avans înainte să vadă telefonul în sine. Recordul este cu atât mai surprinzător odată ce vine din partea unei companii chinezești, ce fabrică modele cât se poate de banale.

Secretul acestui succes constă în performanțele ridicate, disponibile la un preț mai mult decât acceptabil. Meizu m3 are la bază un chipset Mediatek MT6750 cu opt nuclee, patru dintre acestea fiind de tipul Cortex-A53. Ecranul cu diagonala de 5 inci nu se laudă cu o rezoluție ieșită din comun însă are în spate grafica Mali-T860MP2. Camera foto principală oferă o rezoluție de 13 megapixeli, specifică multor modele din zona mainstream, fiind vorba cel mai probabil de module pe care le veți găsi pe multe alte telefoane mobile.

Lucrurile devin cu adevărat atractive aunci când vorbim de prețul de achiziție. Meizu m3 va fi livrat magazinelor din China începând de mâine, 29 aprilie 2016, la prețul de 92 de dolari (versiunea 2GB/16GB) sau 125 de dolari pentru versiunea cu 3GB RAM și 32GB spațiu de stocare.

Meizu M3

Meizu M3

To Top

Citește articolul precedent:
Allview Visual VR
Allview a lansat ochelarii Visual VR

Allview a lansat ochelarii Visual VR, echipamentul care te transpune în realitatea virtuală pe care o poți controla fără butoane...

Închide