stiri

Monitoare Smart cu Android de la AOC

Monitor AOC a2272Pw4t cu Android

Monitoarele Smart profită de hardware-ul dezvoltat pentru tablete și de sistemul de operare Android pentru a oferi utilizatorilor un sistem inteligent ce poate funcționa independent de calculator.

AOC prezintă două noi monitoare Smart All-in-One, echipate cu sistemul de operare Android. Modelele de 21.5” (54.6 cm) şi 23.6” (59.9 cm) din Seria 72 dispun de un panou IPS tactil cu rezoluție FullHD și de un chipset NVIDIA Tegra T33 Quad Core tactat la frecvența de 1.6 GHz.

AOC a echipat monitoarele All-in-One cu o memorie DDR3 de 2 GB, ce oferă puterea de calcul necesară pentru cea mai bună experiență Android. Memoria Flash de 8GB oferă suficient spaţiu de stocare pentru documente, fotografii şi aplicaţii. În cazul în care memoria internă nu este suficientă aceasta poate fi extinsă cu ajutorul slotului de card integrat. Pentru accesul la Internet, modelele dispun de un conector RJ45 și de un modul WiFi.

Monitoarele AOC mySmart All-in-One sunt potrivite atât pentru divertisment, cât și ca soluție interactivă de afișaj în aeroporturi, bănci, lobby-uri de hotel, restaurante şi instituţii de învăţământ.

Utilizatorii vor trebui să plătească atât monitorul în sine cât și hardware-ul intern bazat pe chipset-ul NVIDIATegra T33. Cele două monitoare costă 2000 lei, respectiv 2200 de lei.

Monitor AOC a2272Pw4t cu Android

Monitor AOC a2272Pw4t cu Android

To Top

Citește articolul precedent:
Abonamente in Google Play
Google Play Movies se extinde într-o mulțime de țări

Serviciile Google Play Movies se extind într-o mulțime de țări dintre care menționăm: Aruba, Benin, Burkina Faso, Cambodia, Ecuador, El...

Închide