Monitorizează câinele cu telefonul Android

| |

Câinele poate deveni un prețios membru al familiei, cu drepturi depline, ce se poate bucura de investiții substanțiale. Nu este stradă din București pe care să nu găsiți câțiva câini și cel puțin o bătrânică care să-i hrănească. În aceste condiții în care animalul de companiei este atât de prețuit, o companie germană s-a gândit că animalul preferat trebuie monitorizat în permanență.

Geodog GmbH a dezvoltat o o nouă aplicație pentru telefoanele Android ce monitorizează în permanență poziția câinelui prin intermediul unei zgarde GPS. Zgarda, achiziționată separat pentru 425 de dolari, la care se adaugă costul aplicației de numai 140 de dolari, se conectează la sateliții GPS și transmite coordonatele exacte.

Software-ul afișează hărțile topografice, direcția de deplasare și chiar străzile din oraș. Stăpânul câinelui poate analiza datele și poate stabili programul câinelui său. Bineînțeles stăpânii scot animalele în oraș cu botniță iar de fiecare dată când animalul își face nevoia în fața blocului nu lasă mizeria acolo ci o strânge.


geodog

Monitorizează câinele cu telefonul Android, 7.0 out of 10 based on 3 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!