stiri

Motorola ar putea merge pe Tegra 2

motorola droid x

Telefonul Motorola Droid X [foto: engadget.com]Motorola lucrează în prezent la un smartphone ce va integra platforma NVIDIA Tegra 2, recunoscută pentru capacitatea de rula clipuri la rezoluție FullHD. Terminalul va putea beneficia de un ecran capacitiv cu rezoluție mare precum și de o memorie generoasă peste cea oferită de concurență.

Informațiile au fost extrase din site-ul ConceivablyTech care citează o declarație a lui Sanjay Jha, director executiv la Motorola. Mai mult CNET, care vine să confirme acestă informație, avansează ideea că noul model ar putea fi pe rafturile magazinelor din luna iunie a anului viitor. Telefonul Motorola va fi concurat de modele de la LG și Samsung care și-au anunțat deja intenția de a lansa terminale cu Tegra 2 și procesoare dual-core ARM Cortex-A9.

Unele zvonuri sugerau ideea că viitorul procesor folosit de Motorola pentru acest telefon ar putea rula la 2GHz, din pacate informația nu s-a confirmat. Motorola dorește să vând în acest an 14 milioane de terminale inteligente față de 12 milioane anunțate inițial, mizând puternic pe ultimul trimestru al acestui an care ar trebui să aducă o creștere a vânzărilor.

Din pacate pentru posesorii telefoanelor Motorola sunt și vești proaste. Noul Android 2.3 Gingerbread nu va putea fi instalat pe terminalele Droid, subiect care a fost dezvoltat aici.

To Top

Citește articolul precedent:
Motorola Droid
Motorola Droid nu poate trece la Gingerbread

Noul sistem de operare Android 2.3 Gingerbread începe să aducă și o serie de mici frustrări pentru posesorii de telefoane...

Închide