stiri

Motorola DEFY in oferta COSMOTE

Cosmote apreciază sistemul de operare Android și aduce în oferta sa noul smartphone Motorola DEFY. Telefonul rulează Android 2.1 Eclair dar poate fi trecut la versiunea 2.2 Froyo. Ecranul tactil are rezoluția de 3.7 inci iar camera foto cu bliț captează imagini de 5 megapixeli.

Motorola DEFY este construit respectând standardul IP67 deci ne așteptăm să nu se zgârie la fel de ușor precum alte modele. Una dintre caracteristicile interesate este reprezentantă de funcția DLNA (Digital Living Network Alliance) ce permite vizionarea conținutului video direct pe un dispozitiv compatibil cum ar fi un televizor LCD de ultimă generație.

Motorola DEFY costă doar 199 de lei împreună cu abonamentul Cosmote Adventure. Se găsește și fără conectare atât la Cosmote, cât şi la Germanos la preţul de 1199 RON (TVA inclus). Dacă nu vrei să umbli prin magazine, îl poți lua de la EMAG.

To Top

Citește articolul precedent:
android honeycomb
Google dezamagit de vanzarile din Android Market

Google pare a fi dezamăgit de vânzările de aplicații prin intermediul Android Market. Eric Chu, manager pentru platforma Android, declara...

Închide