stiri

Motorola Moto Z2 Force Edition ajunge în România

Motorola Moto Z2 Force Edition

Motorola Mobility a anunțat disponibilitatea telefonului Moto Z2 Force Edition în România. Acesta este construit integral din metal ranforsat cu aluminiu cu tehnologia Moto ShatterShield.

Moto Z2 Force Edition dispune de un ecran de 5.5” Quad HD AMOLED rezistent la spargere și crăpare și de tehnologia Qualcomm.

Datorită bateriei cu autonomie pentru întreaga zi și a funcției de încărcare TurboPower, noul smartphone din seria Moto Z promite o mobilitate ridicată. Dispozitivul oferă performanță imbatabilă mulțumită puternicei platforme Qualcomm Snapdragon 835 dar și cea mai înalte viteze posibile pentru serviciul de date (acolo unde rețeaua permite acest lucru) datorită funcției Gigabit LTE. Noul Moto Z2 Force Edition este dotat cu un ansamblu dual de camere de 12 MP, una monocromatică și una color ce permit o profunzime autentică a câmpului vizual. Ca și Moto Z2 Play, Moto Z2 Force Edition este echipat cu cele mai noi funcții Moto Experiences.

Motorola Moto Z2 Force Edition

Motorola Moto Z2 Force Edition


De asemenea, Moto Z2 Force Edition este compatibil cu Moto Mods, astfel încât utilizatorul se bucură de o experiență mobilă completă și poate folosi smartphone-ul în noi moduri pentru a interacționa cu cei din jur. Acesta poate deveni instantaneu o cameră 360°, consolă de joc, difuzor stereo puternic, proiector video, poate servi drept acumulator suplimentar și multe altele.

Certificat pentru programul Android Enterprise Recommended

Moto Z2 Force Edition este validat pentru Android Enterprise Recommended, un program coordonat de Google, care stabilește un nou standard de excelență pentru dispozitivele și serviciile dedicate companiilor.

Programul Android Enterprise Recommended urmărește cele mai bune practici și cerințe comune ale utilizatorilor și este susținut de un proces de testare riguros. În urma acestui proces se asigură că dispozitivele și serviciile vizate îndeplinesc cele mai înalte standarde hardware, de instalare, securitate și standarde pentru experiența utilizatorului, pentru a ajuta organizațiile să gestioneze cu succes cele mai dificile și diverse contexte de business.

Moto Z2 Force Edition este disponibil în România începând de astăzi (12 aprilie 2018) în magazinele partenere, la prețul recomandat de 2.499 lei, TVA inclus.

To Top

Citește articolul precedent:
PayPal NFC
Biserica Angliei acceptă plăți cu Google Pay și Apple Pay

Biserica este o instituție foarte flexibilă când vine vorba despre colectarea de fonduri. Biserica Angliei acceptă donații făcute cu Google...

Închide