stiri

Motorola Xoom se pregateste pentru Android 3.2 Honeycomb

Motorola XOOM

Tableta Motorola Xoom se pregătește pentru update-ul la Android 3.2 Honeycomb. Trecerea la noua versiune este programată să se desfășoare la mijlocul lunii septembrie, achiziția companiei Motorola Mobility de către Google accelerând precesul de actualizare a sistemului de operare. Update-ul la Android 3.2 Honeycomb este așteptat să se desfășoare în România la mijlocul lunii septembrie la numai o lună după ce Android 3.1 a fost livrat prin OTA (over-the-air).

Utilizatorii din Canada urmează același program ca cei din Europa însă cu un ușor decalaj. Atenția pe care o primesc europenii (incluzând aici și utilizatorii din țara noastră) este datorată prețului mai mare pe care aceștia îl plătesc pentru hardware comparativ cu prețul de referință de pe continentul nord american.

Update-ul la Android 3.1 Honeycomb aduce cu sine o serie de îmbunătățiri dintre care enumerăm: widget-uri redimensionabile, WiFi Lock, file manager preinstalat, recunoașterea unei game mai largi de periferice pe USB și instalarea simplă a acestora, îmbunătăţirea capacităţii de multi-tasking, etc.

Motorola XOOM

Motorola XOOM

To Top

Citește articolul precedent:
HP TouchPad cu Android

Sistemul de operare Android ar fi fost o soluție de continuitate pentru tabletele HP dacă factorii de decizie din interiorul...

Închide