stiri

#MWC2012: HTC prezintă seria One

HTC One X

Prima zi a târgului Mobile World Congress 2012 prilejuiește lansarea celor mai performante telefoane pe care utilizatorii le vor găsi în magazine vara aceasta.

HTC a prezentat la Barcelona seria One ce include pentru moment trei modele: HTC One X, One S și One V. Compania taiwaneză își concentrează în continuare eforturile asupra sistemului de operare Android și a interfeței grafice HTC Sense.

HTC One X integrează cele mai performante chipset-uri ale momentului. La baza acestuia stă un procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core, ce utilizează tehnologia 4-PLUS-1, și un ecran imens cu diagonala de 4.7 inci și rezoluția 720p. Memoria RAM cuantifică 1GB iar spațiul de stocare intern este stabilit la 32GB.

Camera principală are o rezoluție de 8 megapixeli iar cea frontală integrează un senzor de 1.3 megapixeli. HTC a insistat asuprea prezentării camerei video despre care spune că este mai performantă decât cea a iPhone-ului datorită tehnologiei ImageSense.

Peste sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich este instalată interfața grafică HTC Sense 4. HTC One X este așteptat pe piață în luna aprilie.
HTC One X

HTC One S este cel mai subțire exemplar al acestei serii, litera S din denumirea aceastuia provenind cel mai probabil de la cuvântul Slim. Raportat la One X, noul One S este mai mic din punct de vedere fizic. Telefonul este construit în jurul unui ecran cu diagonala de 4.3 inci și rezoluția de 960×540 pixeli și a unui procesor Qualcomm dual-core reglat la 1.5GHz.

One S integrează, de asemenea, două camere video, cea principală având un senzor de 8 megapixeli. Desing-ul exterior se încadrează în categoria premium.

Corpul din aluminiu protejat la zgârieturi are o grosime de numai 7.9mm (8.7mm în cel mai gros punct). Bateria de 1650mAh nu este accesibilă utilizatorului, schimbarea acesteia fiind posibilă doar în centrele service.

Telefonul rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich cu interfață Sense 4.
HTC One S

HTC One V este al treilea telefon din această serie prezentată Mobile World Congress 2012. Litera V (Value) ce formează numele acestuia indică faptul că telefonul este recomandat clienților pragmatici ce caută să cumpere un model performant cu un preț accesibil.

One V beneficiază de un ecran SLCD2 cu diagonala de 3.7 inci și rezoluția 480×800 pixeli. Procesorul ales pentru acest model are un singur nucleu și rulează la frecvența de 1GHz. Chiar dacă este prezentat ca un telefon accesibil, HTC nu lasă la voia întâmplării unele aspecte ce țin strict de performanță.

One V dispune de 512MB RAM (tot atât cât iPhone 4) și stochează datele pe o memorie flash internă de 4GB. Camera video principală integrează un senzor de 5 megapixeli recomandat pentru fotografii ocazionale.

HTC One V

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Note 10.1 MWC 2012
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 & Galaxy Note 10.1 la MWC 2012

Samsung a prezentat un nou produs din familia Galaxy Tab în prima zi de Mobile World Congress 2012 și ne așteptăm...

Închide