Network One Distribution prezintă tabletele „românești” la IFA

| |

Network One Distribution (NOD fosta Asesoft Distribution) prezintă la IFA Berlin noile tablete Serioux EnregyStorm de 9,7 inci și Connect Tab de 7 inci. Compania românească importă din China aceste modele însă poate profita de șansa de a distribui produsele pe piața europeană.

“Având în vedere poziționarea bună pe care o au pe piața locală, ne-am dorit să creștem vizibilitatea brandurilor proprii NOD, Serioux, HEINNER si Horizon și în afara granițelor țării. ” spune Răzvan Ziemba, director general Network One Distribution.

Tabletele distribuite de Network One Distribution nu se remarcă prin performanțe extraordinare, procesoarele Allwinner și MTK fiind cunoscute în special pe modelele de buget. Cu toate acestea, clienții le preferă în dauna modelelor puternice și scumpe datorită prețului accesibil.

IFA Berlin poate fi vizitat în perioada 6-11 septembrie. Standul Network One Distributionpoate fi găsit în Reseller Park – Hala 9, standul 28.

Serioux GoTab S770

Serioux GoTab S770

Network One Distribution prezintă tabletele "românești" la IFA, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!