stiri

O nouă tabletă ieftină de la Allview

Allview City+

Allview lansează o nouă tabletă ieftină, Made in China, culeasă din zona celor mai accesibile modele. Tableta City+ este destinată unor utilizatori nepretențioși sau copiilor care doresc să se bucure de jocuri precum Angry Birds sau Bad Piggies.

City+ dispune de un ecran IPS cu diagonala de 7 inci și rezoluția de 1024 x 600 pixeli. Un procesor Cortex A9 dual-core la 1,5 GHz asigură resursele de putere necesare rulării sistemului de operare Android 4.1 Jelly Bean. Tableta este subțire (7,9 mm) și foarte ușoară (289grame) semn că asiaticii nu au montat o baterie foarte mare.

Allview City+ va fi disponibilă în două variante de culori (alb şi negru) şi poate fi achiziţionată din magazinele locale la preţul de 439 de lei. Pe Alibaba.com, tabletele similare se vând cu prețuri de aproximativ 50 de dolari însă importul adaugă diverse taxe, costuri de transport și adaosul companiei importatoare.

Allview City+

Allview City+

To Top

Citește articolul precedent:
Nokia X5
Șoc! Microsoft a cumpărat Nokia

O știre neașteptată a luat cu asalt redacțiile marilor ziare. Microsoft a cumpărat Nokia, cel mai cunoscut producător de telefoane...

Închide